Laat u adviseren over de juiste look

RIEMEN

Hier zakt je broek echt niet van af!

Zoekt u een stoere jeansriem of een geklede riem voor in een nette pantalon? In mijn winkel vind u een zeer uitgebreide collectie leren riemen van zeer goed kwaliteit.
Een leren riem moet van 100% zuiver leer zijn gemaakt om lang mee te kunnen gaan. Goedkope riemen bestaan vaak uit een dun laagje leer aan de voorkant met “leerpulp” als opvulmiddel tegen dit leerlaagje aangeplakt. Deze riemen zijn na een maandje dragen al aan vervanging toe. Deze riemen vindt u gelukkig niet in mijn winkel. Wel kwaliteitsriemen van 100% zuiver leer, “genuine leather” of “real leather” staat vermeld op de achterkant van de riem. Deze riemen voelen vaak zeer soepel aan en scheuren niet na enkele maanden dragen in tweeën. Deze riemen worden vaak in Italië of Duitsland gemaakt van de beste leerkwaliteiten. De riemen van het Nederlandse bedrijf DoBreFa worden zelfs in Nederland gemaakt! Ook deze riemen vindt u in mijn winkel onder de merknaam “Wilskin”.

Het Jeansmerk ALBERTO heeft een eigen riemencollectie met de kleuren aangepast aan de broekenlijn. Met verschillende gespen voor de juiste look: een stoere grote vernikkelde gesp voor in de verwassen jeans of een mooie slanke gesp van “gunmetal” voor de wat nettere casual broek. De laatste jaren worden de riemen weer in een smallere uitvoering verkocht voor de liefhebber, maar de wat stoerder ogende bredere riemen (4 cm.) zijn nog steeds erg populair. Deze zijn allemaal te vinden in de winkel. Vanaf lengte 85 cm. tot ruim 125 cm. lengte voor de grote maten!

Zit er geen riem bij in de juiste maat? Ik kan een te lange riem gemakkelijk inkorten tot de juiste lengte. Klaar terwijl u wacht!

Voor de broeken met een stretchband hangen er speciale stretchriemen aan het riemenrek.
Behalve een grote riemencollectie vindt u in mijn winkel bretels in diverse uitvoeringen. Deze zijn van brede clips voorzien om stevig aan de broekband te klemmen. Er zijn bretels met zowel 3 als 4 clips verkrijgbaar. Mannen met een grote broekmaat hebben meer baat bij een bretel met 4 clips voor beter houvast!


GOEDE KWALITEIT, COMFORTABEL ZITTEND, VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. 

Kom passen met een heerlijk bakje koffie!

riemen duesenberg
riemen lcohem
colbert lochem duesenberg
ruime keuze riemen

NIEUWE WINTERCOLLECTIE IS BINNEN

logo's merken website duesenberg connnection