Maak uw outfit af met een hoed of pet

PETTEN

Petten zijn er voor de herfst en wintermaanden in zeer veel modellen. Heel populair zijn de laatste tijd de “flatcap” modellen geworden uit de twintiger en dertiger jaren, dankzij de razend populaire tv-serie Peaky Blinders.  Deze petten zijn prima te combineren met de meeste outfits en geeft je een stijlvolle look zonder te serieus over te komen. Ze zijn er in mooie tweedstoffen (visgraat of uni of geruit), gewaxed katoen en in weersbestendig leer. Ook in mooie bonte patchwork motieven.

Een zeer populaire flatcap is het model “Hatteras” van het merk “STETSON”, natuurlijk ook in mijn winkel te vinden. Ook in zeer grote maten!

HATLAND biedt een zeer veelzijdige collectie flatcaps, veelal in Italië gemaakt! Natuurlijk zijn ook de ‘normale’ caps  in ruime keus aanwezig. Vaak winddicht en waterafstotend voor in het gure herfstweer, of lekker warm met uitklapbare oorwarmers.

U vindt ze bij ons in veel verschillende materialen zoals wol, wolvilt, gewaxed katoen, corduroy en zelfs leer. Enkele zelfs uitgevoerd met dubbel te vouwen klep!

Bovendien vindt u bij mij in winkel een grote sortering mutsen, eventueel met fleecevoering of zelfs met wind-en waterdichte binnenvoering!

Mocht een hoed of pet net niet de juiste maat hebben, dan kan ik voor u óf de hoed/pet in de rand opvullen met speciaal daarvoor ontwikkelde materialen óf de rand wat oprekken met een hoedenspanner. Hierdoor zit de hoed of pet pasklaar op uw hoofd!


GOEDE KWALITEIT, COMFORTABEL ZITTEND, VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. 

Kom passen met een heerlijk bakje koffie!

logo's merken website duesenberg connnection