Laat u adviseren over de juiste look

OVERHEMDEN

Wat is idealer dan een 100% katoenen overhemd welke ook nog eens 100% strijkvrij is? OLYMP biedt al jaren in mijn winkel een ruime keus in deze ideale overhemden in 3 pasvormen: getailleerd, licht slank gesneden of ruime Comfort Fit. In prachtige unikleuren, strepen, ruiten, maar vooral veel sportieve prints.

Mooi onder een OLYMP trui te dragen, of onder een colbert, eventueel met een stropdas van OLYMP. Deze zijn ook in diverse uitvoeringen in de winkel te vinden, 100% zijde, vlekwerend door nanofinish!

De collectie shirts van Gabano biedt een grote aanbod in bijzondere prints. Prints met b.v. de maan in diverse gedaantes, gebroken glas print of de gebreide trui print! Deze fraaie getailleerde shirts zijn prima te combineren met een mooie Alberto broek of jeans.

Het merk Haupt is in de winkel vertegenwoordigd met mooie slank gesneden shirts, welke niet zo strak vallen maar wel mooi slank ogen.  Mannen met een welvaartsbuikje kunnen prima in een Haupt shirt met modern ruitje of modische print. De maten lopen van S t/m XXXL. Allemaal in prachtige 100% katoenen hoogwaardige kwaliteit. Echte flannel shirts, die mooie zacht geruwde vollere katoenen kwaliteit, zijn in ruime keus te vinden in de winkel. Mooi te dragen op corduroy broek van COM4.

Voor de lange mannen heb ik een groot aanbod in shirts met extra lange mouwlengte!


GOEDE KWALITEIT, COMFORTABEL ZITTEND, VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. 

Kom passen met een heerlijk bakje koffie!

Deskundig &
eerlijk advies

logo's merken website duesenberg connnection