Laat u adviseren over de juiste look

NOORSE TRUIEN

Gedurende de herfst-, winter-  en voorjaarsmaanden vindt u in mijn winkel een hoekje  met een prachtige collectie Noorse truien en vesten. Voor de ware liefhebber en bewonderaar van deze bijzondere originele,  in Noorwegen geproduceerde truien en vesten, hangt er in een zeer gevarieerd aanbod van diverse merken:

WINDFJORD: Dit merk is afkomstig uit het Noorse Bergen en bestaat uit truien en vesten in prachtige kleurencombinaties gemaakt, met de bekende sneeuwvlokmotieven in rood, blauw, grijs, zwart en beigebruin. Ze worden gebreid van 100% merinowol. Deze wol is gekozen om haar zachtheid, kwaliteit en draagcomfort. Hierdoor is de kans op eventuele pilling van de wol zeer klein. De modellen zijn gevoerd of met een speciale windbreaker leverbaar. De gevoerde modellen houden wind tegen en de windbreakermodellen zijn winddicht en goed ademend!

Ik heb zelf ondervonden dat tijdens strenge vorst (-17 graden Celsius) het vest met windbreaker absoluut geen kou doorliet! Je draagt het als vervanger van een jas. Ideaal voor de wintersporter, fietser, wandelaar of golfer. Als je niet zo gecharmeerd bent van de Noorse motieven; de truien en vesten zijn ook verkrijgbaar in uni-kleuren beige, blauw en donkergrijs. Deze zijn gemaakt van waterafstotende Shetlandwol.

NORDLYS OF NORWAY: Deze truien en vesten, allemaal gevoerd met een windbreaker, zijn gemaakt in Noorwegen. Qua prijs zijn deze vesten wat voordeliger, omdat deze van 100% “gewone” schapenwol zijn gemaakt. De kwaliteit is zeer goed te noemen. In deze collectie vindt u ook truien en vesten met zowel Noorse motieven als uni kleuren.

Alle truien en vesten zijn voorzien van 2 steekzakken met rits en fleece in de kraag en de vesten hebben nog een binnenzak.


GOEDE KWALITEIT, COMFORTABEL ZITTEND, VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. 

Kom passen met een heerlijk bakje koffie!

Deskundig &
eerlijk advies

logo's merken website duesenberg connnection