Maak uw outfit af met een hoed of pet

HOEDEN

Een mooie hoed of een stoere pet staat niet alleen vaak goed, maar is ook een onmisbaar “kledingstuk” om je tegen de zon, de kou en tegen de regen te beschermen. Functioneel en gekleed tegelijk.

Mijn winkel biedt een breed & divers assortiment hoeden en petten van een hoge kwaliteit. Hoeden van wolvilt van HATLAND zijn er in kleiner en grotere modellen, die tevens vaak oprolbaar zijn én waterafstotend! Oprolbaar is ideaal tijdens een avondje stappen:  tijdens bezoekje aan de schouwburg of kroeg rol je  de hoed op en stopt deze in de zak of mouw van je jas, veilig opgeborgen. Komt altijd weer terug in model!

Ze zijn er in allerlei mooie kleuren; blauw, grijs en zwart, maar ook in rood, groen of camel. Met een smalle of brede leren band in contrasterende kleur of chique in dezelfde kleur als de hoed.

De Australische hoedencollectie van “Barmah”bestaat uit vooral rundleren en kangaroe-leren hoeden in de kleuren bruin, camel en zwart. Stoere hoeden welke waterafstotend en opvouwbaar zijn en daardoor makkelijk mee te nemen. Beschermen je heel goed tegen Uv-straling van de zon. Vooral het kangaroe-leer voelt heel soepel aan en deze hoed voegt zich heel makkelijk naar je hoofd!

Bovendien vindt u in mijn  winkel een grote sortering mutsen, eventueel met fleecevoering of zelfs met wind-en waterdichte binnenvoering!

Bijpassende shawls in diverse stoffen maken het plaatje compleet.


GOEDE KWALITEIT, COMFORTABEL ZITTEND, VOOR EEN EERLIJKE PRIJS. 

Kom passen met een heerlijk bakje koffie!

logo's merken website duesenberg connnection